Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 19 december 2009

Ett kliv närmare avgrunden.


Bara beklaga att GM lägger ner Saab Automobile. Ytterligare flera tusen personer som lär få smaka på odjurens orättvisa politik. Blir tämligen intressant att följa hur regering ”cirkus Reinfeldt” kommer att tackla situationen.


Näringsministern - nymfparakiten Olofsson - beklagade sig media över hur mycket hon led med alla drabbade. Med ett falskt ansiktsuttryck, ett uttryck som endast regeringsmedlemmar kan illustrera, talade hon med låg stämma om, att det som inträffat - kom vid sämsta tänkbara tillfälle.

- men för vem då? Regeringen har ju redan kört landet i sank, värre kan det inte bli.


Uppenbart handlade det om hennes egen katastrofala roll som minister och partiledare. Centerpartiet har tappat många viktiga och potentiella väljare som inte går att lura tillbaks. Varje gång henne käft glappar betyder det någonting dåligt. Hon har blivit en symbol för det som är negativt och därmed också en högoddsare som minister. Partiet befinner sig på väldigt svag is och kan hamna under riksdagsspärren vid nästa val.


Att Olofsson älskar att kackla har väl knappats gått någon förbi. Såg en riksdagsdebatt på tv för några månader sen hon hade huvudrollen i. Blev smått imponerad av hur människan lyckades hålla liv i ett ämne som alla andra deltagarna i debatten och även jag trodde var avklarat. Hon upprepade säkert samma två meningar 30 gånger under en timme. Någon försökte smidigt byta samtalsämne, men det gick liksom inte. Hon hade fastnat i en loop och återvände om och om till samma meningar. Betedde sig som en robot med en allvarlig bugg.

Rätt position med rätt kompetens. Maud(bot) är definitivt ingen ledartyp. Saknar egenskaperna och handlingskraften. Räcker med att nämna Vattenfall. Så är alla med på banan. Nedläggningen av SAAB lär drabba Maudbot och Reinfeldt hårt. Kan möjligtvis vara sista spiken i kistan.


Det kan tyckas vara något orättvist att Reinfeldt och Maud-bot kommer få bära hundhuvudet pga. SAAB. Men de här klåparna har förstört så mycket annat med sin ogenomtänkta skräppolitik - så ärligt talat - bryr jag mig inte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar