Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 21 maj 2010

Kvinnlig chef på arbetsförmedlingen krävde sex.


NYNÄSHAMN. En 45-årig Kvinnlig sektionschef på arbetsförmedlingen i Nynäshamn försökte med hot tvinga till sig sex av en manlig anställd. Efter att mannen blivit inkallad på rummet blev han beordrad att utföra sexuella handlingar. Hon hotade honom med att det skulle få allvarliga konsekvenser om han inte ställde upp på kraven. Hon blir nu av med chefsjobbet men får inte sparken.

Sextrakasserierna har pågått under en längre tid. Vid ett tillfälle ska hon ha ringt hem till mannen och pratat om sex. Som chef ansåg hon det som sin fulla rätt att bete sig så här.

Uppdaterad: 22 maj 2010.
Märkligt att hon inte fick sparken, utan tvekan borde hon blivit avskedad.Oavsett om det är en man eller kvinna som beter sig så här ska straffet vara kännbart. Dessutom har hon använt sig av sin maktposition och hot för att få igenom sina krav. I en demokrati är inte det förenligt med lag. Hon hade säkert samtliga kvinnliga chefer på sin sida och fick vara kvar just av den anledningen. En man skulle åkt ut med öronen först. Läs: kvinnor får lägre straff än män. Samhället är absolut mera orättvist idag.




1 kommentar:

  1. Jag undrar om fallet har polisanmälts och om kvinnan har blivit dömd. Det framgår ingenstans. Fanns det vittnen? Annars kan man fundera på vem som har "läckt" till media och varför. Mannen som blev arg för att han inte fick en befodran? För övrigt tycker jag självklart att man inte ska uppträda berusad på en arbetsplats eller hota till sig sex oavsett om man är man eller kvinna.

    SvaraRadera