Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 10 maj 2010

S-politiker misstänks för kidnappning.


En Socialdemokratisk kommunpolitiker med flera tunga uppdrag i en kommun i stockholmsregionen är misstänkt för grov stämpling till människorov. Han anklagas för inblandning i en planerad kidnappning av en dotter till en nära bekant. S-politikern har vid flera tillfällen synts till i media i politiska sammanhang.

Polisen anade misstankar tidigare. I torsdag förra veckan anhölls han i sin frånvaro.Under måndagsmorgonen greps han i sitt hem.


Uppdaterad: 11 maj 2010.
S-politikern misstänks för att ha planerat kidnappa dottern till en nära bekant - en utländsk toppdiplomat. Diplomaten vägrade acceptera att dottern hade inlett ett förhållande med en yngre man. S-politikern och diplomaten hade kommit överens om att först kidnappa och sen föra henne till ett annat land. Polisen har ännu inte lyckats fånga in diplomaten. Enligt obekräftade uppgifter kommer toppdiplomaten förklaras som icke önskvärd i landet och utvisas.

Det ska bli intressant att höra vad partiledaren Mona Sahlin har att säga om det här.


Uppdaterad: 11 maj 2010 kl 16:45.
Kidnappardemokraternas partiledare Mona Sahlin vill inte kommentera anklagelserna mot sin partikollega. Varken hon eller Ibrahim Baylan har något att säga om saken. Är det inte valfusk så är det kindnappning som Sveriges två största partier är involverade i. Det är skandal att man inte kollar upp de som representerar partierna bättre.


Läs också.

1 kommentar:

  1. Vilken del av Mellersta Östern kommer mannen ifrån?

    SvaraRadera