Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 1 maj 2010

Schyman: Mer sprit i valrörelsen.

Som rubriken lyder vill Gudrun ha in mer sprit i valrörelsen. Dock ej som uppfriskning i debatterna. Vilket man kan tro med tanke på hennes egen bakgrund. Nä, det handlar om en artikel i SVD där Cecilia Giertta, VD Sveriges bryggerier, vill sänka alkoholskatten för att minska alkoholinflödet från andra länder. Det förlaget tycker inte Gudrun om. - Det framstår närmast som en mänsklig rättighet att få supa sig full dygnet runt. Åtminstone till kl 05 på morgonen, säger hon.







- newmill -

I själva verket finns det få enskilda politiker och just inget politiskt parti som vågar höja rösten mot näringens intressen. Varken i riksdagen eller i kommunerna.

Sverige följer EU:s regler till punkt och pricka och när det starka sprit-lobbyn i Bryssel driver igenom att spriten ska vara som vilken vara som helst, i den fria rörlighetens namn, ja då är det få som protesterar.

Likaså när etablering och öppettider diskuteras på kommunal nivå. Det framstår närmast som en mänsklig rättighet att få supa sig full dygnet runt. Åtminstone till kl 05 på morgonen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar