Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 9 juni 2010

Björklunds skola - kollapsad.


SKOLPROBLEM 2010. Kollaps är nära på skolorna i Eslöv. Oroliga föräldrar som hört av sig upplever att de blir ignorerade. Nyklippta elever tvingas bära keps för att undvika slag och sparkar på Sallerupsskolan. Samma sak händer även på Norrevångsskolan. Eleverna blir också äggade. I skolornas duschar bajsar vissa elever direkt på golvet.

Redan i början av året skickade förskräckta föräldrar brev till Norrevångsskolans grundskolechef Kerstin Melén-Gyllensten.

- SKANSKAN -

När tidningen pratade med Melén-Gyllensten i förra veckan påstod hon att hon inte alls kände till fenomenet.

– Men jag svarade bara på frågan om just Sallerupsskolan och inte bakåt i tiden, säger Kerstin Melén-Gyllensten, som vet att även Norrevångsskolan har jobbat mycket med problemet.

Släng ut människan, hon klara inte av sitt jobb. Alla bortförklaringar är tröttsamma och löser inget.

– Där gäller det framförallt sjunde till niondeklassarna. Och jag vet att rektorn för högstadiet har tagit i detta. Som jag tidigare sagt är det fruktansvärt att elever drabbas av detta, och inget som är acceptabelt på någon av våra skolor.

Björklunds skola fungerar inte. Uppsatta mål och åtgärder blir inte av. Jobbet klarar han uppenbarligen inte av och bör således avgå. Han gick från att vara en insatt och kompetent politiker till en misslyckad alliansminister som gavs fria tyglar att röra om i grytan, men lät sossarnas modell råda, tappade fotfästet och förstörde skolväsendet fullständigt.

1 kommentar:

  1. Intressanta slutsatser. Men eftersom sossarnas gamla skollag fortfarande gäller, och Eslöv styrs och har styrts länge av socialdemokrater, så kanske du vill rätta till inlägget genom att det är sossarna lokalt och nationellt som borde avgå. Det har ju nämligen ingenting att göra med alliansen och Björklund

    SvaraRadera