Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 2 juni 2010

Fkassan - en misslyckad myndighet.


FÖRSÄKRINGSKASSAN. När det kommit till känna för allmänheten att uppåt en tredjedel av de totalt 14 667 som blev utförsäkrade vid årsskiftet söker sig tillbaka till sjukförsäkringen, reviderar Fkassan sina siffror. Det betyder återigen att regeringen fatalt har misslyckats med en kraftfull reform. Regeringen genomlider det ena nederlaget efter det andra och snart är det val. Inte nog med det är hela Sverige numera medvetna om hur illa regeringen behandlat arbetslösa och sjuka, där ej finanskrisen där ej finanskrisen är en parameter som orsak


Husmark-pehrssons egensnickrade förklaring till sitt nederlag.

– Just genom att vi har tidsgränser. Just genom att vi har det här samarbetet med arbetsförmedlingen så ser vi att två tredjedelar som hade sjukförsäkring nu blir kvar där med rätt stöd och hjälp. Jag tycker detta är väldigt glädjande.

Ministern har inte alla hästarna hemma. Vad som är glädjande med att en tredjedel återvänder till sjukförsäkringen och hamnar mellan stolarna igen, kan endast hon svara på. Med rätt stöd och hjälp säger hon. Regeringens sätt att ta hand om sjuka kan endast beskrivas med två ord - katastrof & förnedring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar