Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 9 juni 2010

Littorin - synlig igen.


Går boken inte bra? Är han tvungen att koncentrera sig på jobbet igen? Arbetsmarknadsministern har nästa varit helt osynlig i över en månad. Plötsligt är han ute i dagspressens spalter och åker igen. Nu vill han kunna samköra register och söka rätt på de 70 000 ungdomar som varken jobbar, pluggar eller är inskrivna på arbetsförmedlingen. - Bra jobbat!.

Först skrämmer han bort arbetslösa, - inte bara unga - från arbetsförmedlingen, för att sen gömma sig på regeringskansliet från media och andra som vill ställa obekväma frågor. Människan lider absolut av ett stökigt inre, det är ingen tvekan om det.

- Har han läst tidningen? Med bara några månader kvar till valet inser han att arbetslinjen är ett stort skämt som hämmar marknaden istället för bistå med bränsle och få fart på den. Danmark går starka framåt, dels pga. en bättre politik, dels för att de sen länge samkör register. Det finns inga ord för hur illa arbetsmarknadsministern har hanterat frågorna runt arbetslösheten. Han borde enbart koncentrera sig på att skriva böcker, då åsamkar han ingen skada.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar