Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 12 juni 2010

Maria + 6 barn - snart hemlösa.


Liliana Lindström

STAFFANSTORP. Maria källman och sina 6 barn riskerar att hamna på gatan om några veckor. För två år sen gick maken bort i en hjärtattack. Maria Källman drabbades då av en svår ekonomisk kris.Som hemmafru var det hennes bortgångna man som hade dragit in pengarna förut. Den ena efter den andra betalningsanmärkningen börja komma och tillslut vart situationen ohållbar.

Huset hon och barnen bor var överbelånat och numera sålt. Senaste den 30 juni måste de lämna nyckeln till den
nya ägaren som flyttar in. - Eftersom honFet inte tillhör det kategori som knarkar eller dricker är det nästan omöjligt att få någon hjälp av kommunen, anser hon.

Maria har flera gånger varit i kontakt med socialnämndens ordförande Liliana Lindström (M). Som inte varit till någon större hjälp. Liliana visar bara det man kan förvänta sig av en moderat. Vid ett besök berättade Maria att hon tänkte ta kontakt med tidningen. Liliana svarade: - "tror du att ett hot hjälper" och "vad tror du dina barn skulle tycka om att läsa om det här i tidningen."

Moderater är i allmänhet elaka till sin natur. De saknar känslor för andra människor, speciellt de som lider oerhört. Något som deras politik vittnar om.

Den elake moderaten Liliana ändrade sig efter att Maria presenterat berättelsen för tidningen.

Liliana Lindström kommenterar:
– Ärendet är fortfarande aktuellt. Vi sätter aldrig minderåriga barn på bar backe. Hon kan höra av sig till mig eller hennes handläggare så kan vi diskutera en alternativ lösning till vandrarhem.

1 kommentar:

  1. Jag antar att Eberhard får ståfräs av sånt här! I hans värld är familjen gnällspikar!

    SvaraRadera