Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 6 juni 2010

Sjukvården i ett nötskal.



SKÅNE. Göran Mårtensson hans syster blev chockerade och upprörda när de skulle ta farväl av sin bortgångna mor på lunds lasarett. Deras avlidna mor hade rullats in i ett trångt undersökningsrum med plats för tre, utanför låg hennes tillhörigheterna slarvigt slängda på ett bord som vem som helst hade en möjlighet att stjäla.

Det är inte allt. Tidigare i år, närmare bestämt i slutet av januari lades deras 82-åriga mor in på lasarettet. Hon hade då drabbats av yrsel, trötthet och klarade inte av att gå själv. Endast två dagar efter ankomsten var deras mor hemma igen. Efterkommande dag fördes hon åter till sjukhuset med ambulans, anhöriga befarade att det rörde sig som en stroke.

När Göran kontaktade lasarettet informerade man att modern återhämtat sig och mådde mycket bättre. En för honom okänd man berättade att hon deltagit på ett vårdplaneringsmöte samma dag. Situationen var dock en annan när Göran besökte henne en timme efter samtalet. - Hans egen mor kände inte ens igen honom. Det förefaller osannolikt att hon bara några timmar innan skulle ha varit med på ett möte. Den Göran talade med i telefonen, ljög uppenbarligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar