Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 25 juli 2010

Alliansregeringen – Statisk och omodern.

De nya antagningsreglerna till högskolan vittnar återigen att regeringen är en katastrof för landet. Hela deras agenda går ut på att försvåra och krångla till det för ambitiösa medborgare. Maria Westman, 28 kom förra höstterminen in på psykologprogrammet men tackade nej. I år blev det stopp, nu är hon plötsligt för gammal. Vidare gjorde hon en DO-anmälan om åldersdiskriminering och skickade mejl till utbildningsdepartementet. Men svaren hon erhöll gjorde henne bara ännu mer arg. Utbildningsdepartementet ansåg att hon haft sin chanser. ”Regeringen har gjort bedömningen att det givits tillräckligt med tid att påbörja studier på högre nivå för de som gick gymnasiet enligt kursplaner före hösten 2000.”

DN

Och eftersom ändringarna i antagningssystemet har stöd i Högskoleförordningen kommer inte DO driva några fall om indirekt diskriminering på grund av ålder, vilket DN.se berättade i fredags.

De verkar inte förstå att man efter 12 år i skolan kan vara skoltrött, man kanske vill leva lite, resa, träffa någon. Man kanske gifter sig, skiljer sig och inser vad man vill göra med sitt liv. Man kanske har varit sjuk. Det finns så många livsöden som de inte sätter sig in i. De tror att människor är robotar, det finns ingen valmöjlighet där, säger Marie Westman.

Ja du Maria, Alliansen leker med människors livsöden och tror att de är gudar och kan och vet bäst av alla. Se bara på Fredrik Reinfeldt alias. Alfons Åberg hur lite erfarenhet om livet han tycks ha. Han beter sig som en 500-åring som landat mitt i framtiden för att bromsa in utvecklingen.

Allansregeringen - Statisk och omodern.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar