Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 12 juli 2010

Beatrice Ask vill gärna veta vad Littorin har gjort.


Ja, vad kan skandalministern ha gjort sig skyldig till? - Kört för fort eller mot röd gubbe - snattat på konsum - brukat kontokortet privat - använt svordomar - skolkat från jobbet. Ska vi gissa på att Beatrice Ask håller sig inom gränsen för vad som nämns ovan. I Vilket fall som helst tycker hon att det är upp till Littorin att självmant ge en förklaring till grundorsaken och avhoppet. Men är sanningen viktig inom moderaterna? Statsminstern har redan ljugit det svenska folket rakt upp i ansiktet, Sanningen och moderatern är inte längre något förenligt, åtminstone känns det så.

Om Ask är så intresserad av vad Littorin har gjort sig skyldig till kan hon till en början ta sig in på nätet och läsa om vad många på framförallt bloggar skriver för tillfället. Något simpelt snatteribrott handlar det knappast om. Inte heller om en enstaka sexköpshändelse.

Det är klart som f-n att moderaternas ledning vet vad Littorin har varit inblandad i. Den riktigt stora frågan är vilka fler som är inblandade. Statsministern vet inte hur han ska ljuga sig ur det som ännu ej har läckt till allmänheten. Det är just här moderaternas största problem ligger. Även om statsministern berättar sanningen kan det komma att uppfattas som om han är oärlig.


Fredrik Svedjetun Dagens Medias Chefsredaktör hörde många grova rykten om Littorin under Almedalsveckan. Vad som sen stämmer är upp till var och en att bedöma. Återigen, skandalminstern måste träda fram och berätta sin version. Varje dag Littorin och/eller Statsministern väljer tystnaden ökar trycket mot dem.


"Och tro mig – ryktena om vad Sven-Otto Littorin ska ha gjort har dominerat i Almedalen, och de starkaste av dem har handlat om ett betydligt allvarligare brott än det sexköp som Aftonbladet berättar om idag."

Statsministern har en skyldighet gentemot det svenska folket att berätta vad han vet. Det håller inte att säga - "jag vet bara vad Littorin har sagt". Historien är knappast substanslös vilket statsministern är fullt medveten om att de flesta som håller till på olika forum på nätet känner till. Det börjar mer eller mindre att krypa fram en regeringskris. Läs inlägget om Regeringskris av strutsnytt






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar