Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 28 juli 2010

M-politiker hotade att mörda en reporter.


Moderata politiker drar sig inte för någonting utanför lagens långa arm. Senast ut i floran av brottsmisstänka moderater är Båstadsmoderaten Christer Nordin, ordförande i Vård- och omsorgsnämnden som hotade att mörda en av Sydnytts reportrar i telefonen.

- SVT -

Reportern ringde upp politikern för att be om en intervju om att kommunen, snart fem år efter beslutet om ett särskilt boende för en 25-åring man med autism, ännu inte har verkställt beslutet.

Nordin ville inte ställa upp på en intervju med hänvisning till att han "inte kan kommentera enskilda fall". Samtalet fortsatte dock med att politikern sa flera ofördelaktiga saker om familjen som ärendet handlar om. Nordin ville att reportern skulle lova att inte citera något han sagt om familjen i tv-inslaget: "Om du gör det mördar jag dig", sa Christer Nordin till reportern.

Själv menar den vidrige moderaten Christer Nordin att det inte var frågan om något annat än ett skämt.


Det var alltså 25-årige Calle Knutsson som Sydnytts reporter ville prata om då den vidrige moderaten Christer Nordin öppet uttalade mordhot i telefon.

För fem år sedan beslutade Vård och omsorgsnämnden att Calle som har autism skulle få ett särskilt anpassat boende men ännu har inte ett dugg hänt. Fallet granskas denna gång av Socialstyrelsen. Calles föräldrar, Ulla Lennwall och Tord Knutsson är besvikna på att kommunen har fört dem bakom ljuset och inte har stått vid sitt ord. Den vidrige moderaten är direkt ansvarigt för sveket mot Calle och väljer att mordhota en reportern istället för att sköta sitt jobb.

Calle forfarande på ruta ett.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar