Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 28 oktober 2010

Arkelsten – Avgå !!

Sofia Arkelsten är precis en sån person som Reinfeldt vill ha nära sig. En girig egoist som aldrig får nog och bara vill ha mer. Mutresan med SHELL är inte den enda. Hon verkar ha satt i system att åka världen runt gratis och hemmavid prata i positiva ordalag om dem som har betalt lyxresorna.

Som om det inte skulle är nog var hon vid ett tillfällen invald i styrelsen i det börsnoterade teknikbolaget SWECO samtidigt som hon var riksdagsledamot och miljösnobb för moderaterna. Uppdragets arvode: - 175 000 kr per år. Hon avsade sig dock uppdraget när DN presenterade att de hade kännedom om detta.

Psykopaten Reinfeldt fyller överfyller partiet med kriminella element. Arkelsten kan knappast sitta kvar. Moderaterna har blivit som en parodi på sig själva där en sinnessjuk statsminister driver sjuka och svaga till att ta sina liv och själv lever ett liv i överdåd tillsammans med sina kriminella vänner. - Det är en mardröm.

Carl Bildt, utrikesminister och misstänkt för folkrättsbrott i Södra Sudan försvarar Arkelstens uppdrag i SWECOS styrelse. SHELLS mutresa ser han heller inget problem med. Carl Bildt och smutsiga oljemiljoner hör ihop, så det är definitivt inte konstigt att utrikesministern är positivt inställd till mutresor och korruption i sammanhang där oljebolag och toppolitiker är involverade. Läs mer >>


Expressen – Girige Arkelsten satt i styrelsen för SWECO
Expressen – Överåklagaren granskar vidare

Läs även
Moderaterna - De kriminellas parti.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar