Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 9 november 2010

FAS3 - För alla slavar (3)

Ett Avslöjande

Statsministern åker runt likt en företagsledare och besöker sin skapelse som är resultatet av den förda politiken. Denna gång är siktet inställt på Sundsvall ”onsdagen den 10 november 2010” och secondhand-butiken ”PRIO 1”. Sara Andersson heter en av ägarna som dessutom är en lokal M-politiker. ”PRIO 1” finns även i Linköping och Norrköping. Det sägs att företaget har uppemot 200 som arbetar där, varav 95 procent är från FAS3. Antal med fast anställning ska vara sju stycken. På Allabolag är konstruktionen registrerad som en ”ekonomisk förening” vilket främst innebär att redovisningskraven inte är lika hårda som för firmor och bolag. En ekonomisk förening tillvaratar uteslutande medlemmarnas ekonomiska intressen. Så redan här faller konceptet att ”PROI 1” på något vis finns till för att hjälpa människor att återvända till ett riktigt arbete.

Huvudsysslan är att bedriva lokal välgörenhet, att ta emot gåvor från människor och skänka till fattiga i närområdet. Men allt skänks inte bort. Hälften av det som företaget får in går direkt till försäljning. Det gäller oftast finare kläder, möbler och övriga värdefulla ting som de från FAS3 gallrar ur. Bara försäljningen inbringar så mycket att det täcker samtliga anställas löner i höginkomsttagarnivå.


Sara Andersson - MITTEN

Men den verkligt stora vinsten inbringar hon på slavarna från FAS3. ”PRIO 1” får nämligen betalt för att ta emot arbetskraft från arbetsförmedlingen som i sin tur jobbar gratis för dem. Ett bättre och mer vinstgivande koncept går ej att finna i affärsvärlden. Varje månad kvitterar hon och kompanjonerna ut 950000 kr netto, på att ta emot 190 FAS3-slavar, och fakturan skickas direkt till skattebetalarna.

Reinfeldt är knappast intresserad av att träffa några fas3:or. Han besöker ”prio 1” enbart i syfte att ge den ekonomiska föreningen ett lyft så att folk skänker ännu mer prylar, vilket direkt leder till att arbetsförmedlingen kan erbjuda Anna ännu fler slavar.

Så har går det till: - Moderater hjälper varandra, bakom ryggen på medborgarna, att komma över de offentliga finanserna.

Snart måste h-e ta slut. Reinfeldt och Anders Borg ägnar sig åt ren korruption och har byggt hela sin politiska idé på att lura av skattebetalarna pengar. Hur många likande organisationer finns det inte med samma idé, jämförbar med "Prio 1" "som kan välja och vrakar bland slavarna i FAS3 och dessutom komma över enorma belopp i mångmiljonklassen.

Hoppas Janne Josefsson - uppdrag granskning - gör ett avslöjande reportage att FAS3 som dessvärre är den moderna tidens korruption där smutsiga kommunal- och riksdagspolitiker, använder sin makt för att få tillgång till de offentliga finanserna som i nästa led slinker ned i deras privata fickor.


Det är viktigt att avslöjandet kommer allmänheten tillkänna. Strutsnytt ber därför er som tar del av inlägget att länka det på andra bloggar och forum.


ursprungsartikel - informationen i inlägget bygger på följande artikel.

företag får betalt för gratis arbetskraft


Statsministern besöker PRIO-1

Läs också.
Strutsnytt – Efter FAS3 kommer FAS4
Efter FAS3 kommer FAS4.


4 kommentarer:

  1. Jag får lust att göra något dumt!Jag blir förbannad när man tror av TVn igår att han besökte välgörenhet!!!Man får lust att åka till Stockholm och kräva Reinfeldts avgång. På vilket sätt som helst!!!Bedragare som utnyttjar fattigt folk!!!!!!!!!!Usch vilken korrumption detta borde polisanmälas!!!!H

    SvaraRadera
  2. Visst svider det att se denna Sara Andersson sko sig på fattiga! snart åker hon utomlands igen, och fortsätter hånskratta åt åt de stackars jävlar hon utnyttjar! Det finns inget medlidande eller någon önskan om att hjälpa andra, det är ren profitlust som driver henne! Någon borde granska hennes förflutna lite, har hört en hel del rykten om smutsig byk! /Anncha

    SvaraRadera
  3. Önskar att folk på dessa sidor kämpade lite för att förtjäna ett jobb istället för att gnälla.
    Vad är det för fel om dom som driver dessa företag tjänar pengar? DU borde jobba hårt så kanske du också lyckas någon dag. Är det tur eller något annat som gör att den som jobbar hårdast oftast lyckas bättre än den som röker 20cig om dan och ligger hemma och väntar på bidragspengar. Jag tror det var Gunde eller stenmark som sa att ju mer jag tränar ju mer tur har jag!?? Snälla ni fas 3 mäniskor ansträng er lite så finner ni ett jobb. En som är trött på att försörja andra.

    SvaraRadera
  4. Ja, sitt inte där och slöa. Registrera en ekonomisk förening - ägare du själv , din man etc.). Sök miljonbidrag från tillväxtverket som socialt företagande. Skriv kontrakt på ca 250 personer som ska syssla i ditt företag. Då får du 225:-/dag/man - Arbetsförmedlingen står som arbetsgivare och du kan stoppa pengarna i egen ficka. Nätt summa på ca 14 milj. från AF. "Brinn" för välgörenhet - så folk kan skänka till ditt företag - skänk lite smulor och resten behöver din ekonomiska förening.

    SvaraRadera