Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 6 november 2010

Timeout för korrupt chef

KORRUPTION. Vice VD:n, Peder Feinberg, vid miljöteknikföretaget RGS 90 misstänks för grova skattebrott och hotas av åtal. Frågetecknen kring denne herr Feinberg är många. Han och Joakim Klingefjord har tillsammans tidigare varit ägare till Saltöhem. Bolaget har i sin tur tagit alla kostnaderna på sammanlagt 13 miljoner när deras privata villor i Djursholm och på Lidingö renoverades. Strutsnytt har tidigare skrivit om Joakim klingefjord .Dessa två herrar verkar vara ett par riktigt fula fiskar som har suttit i system att mygla så mycket det bara går.


- Norrteljetidningen -

På torsdagseftermiddagen kom ett mejl till Norrtälje kommun från RGS 90s företagsledning i Danmark. Mejlet var undertecknat av styrelseordföranden Jens Lundgaard och företagets vd Karsten Ludvigsen.

Ledningen vill undvika eventuella tvivel om företagets trovärdighet och har därför kommit överens med Peder Feinberg om att han ska vara tjänstledig tills en rad frågetecken blivit uträtade.

Karsten Ludvigsen, som befann sig i Köpenhamn igår, ville inte uttala sig per telefon om hur man kommer att gå vidare och om vem som kommer att ersätta Feinberg.

Peder Feinberg har sedan våren 2009 varit vice vd i det danskägda återvinningsföretaget som ska bygga anläggningar i Hallstavik och Salmunge. En avsiktsförklaring om ett framtida samarbete mellan Norrtälje kommun och RGS 90 undertecknades i somras.

Kommunalrådet Kjell Jansson (M) sa i torsdagens NT att de parter som kommunen ska samarbeta med måste vara absolut klanderfria.


Det är väldigt komiskt att det är just en moderat som anser att andra ska var klanderfria


Granskad chef tar timeout
Feinberg och klingefjord kämpar för sina privatekonomier
Saltöhem avfärdar anklagelser


4 kommentarer:

  1. SKATTEVERKET och lika lata FÖRSÄKRINGSKASSAN LURAS av den ligan
    En PUT innehavande gängledare köper läkarutlåtande
    (låtsas sjuka bedragaren) Yasin ÇAGLAYAN 19730301-7458
    Sörbyplan 13 lgh 1102
    163 71 Rinkeby-Spånga
    Han arbetar svart på en restaurang i samma område, möjligen sin egen som låtsas såld.
    Och han hävdar att en kvinnlig läkare äter s.k. "gåvogäst" heter Annika Söderlind Uhr. Trots den läkaren bor på Åkervägen, 12133 Enskede (söder) åker ändå till norrut Rinkeby för den "gåvomatens" skull om det stämmer.. Den tjänstemissbrukare kvinnans födelsedatum: 19 oktober 1962
    De har något samröre så vänligt at det skule upptäckas lätt på sitt utlåtande exempelvis en sann läkare kan inte bedöma att man ska vila/och inte arbeta för gångna tider. Ändå hoppar den läkaren över yrkespriniper bedömer att han skulle vila förra månaden också. Det innebär att försäkras mannes extraknäck så att lura F.-kassan speciellt extra.
    Yasin ÇAGLAYAN 19730301-7458 ökänd med sitt andra typ yrke(!) också exempelvis frihetsberöva minderåriga som sin son också begår samma arbete(!) plus har man meterslångbrottsbelsatning innehåller tjuveri/snatteri ect etc. Ena sitter i fängelset medan den andra arbetar ute i tur och ordning, tack vare falska läkarutlåtade förlätttar/legaliserar bägge parters verksamheter...
    Nu är mannens son Muhammet ÇAGLAYAN (som illegallt befinner sig i Sv. eftersom visumet utgående) sitter inne pga grova våldtäkt på två små flickor genom att droga och kidnappa. Straffet för grov våldtäkt mot barn är minst fyra och max tio års fängelse. Efter dådet ska två av tonåringarna skickat sms till varandra där de diskuterar övergreppen. Polisen har också hittat dna från 16-åringen och 18-åringen på en av flickkornas kläder. På vägen till och från lägenheten fångades ungdomarna av övervakningsfilmer.
    Andra kriminella våldtäktsverkare i gänget;
    B-) Ibrahim ARSLAN (född 19911129--illegallt vistelse/tackvare korrupta MIG-verket)
    Grimstagatan 35 lgh. 1202
    162 56 VÄLLINGBY
    C) Mustafa DEMIREL (född 1994-09-25)
    Passvägen 27, lgh. 1502
    147 53 TUMBA
    tidigare bodde hos
    c/o. Fkri&Suheila DEMIREL
    Fältvägen 1,
    147 41 TUMBA
    Vistelseadressen är mesta i Socialstryrelsens Ungdomshem
    häktade i Solna pga våldtäkt på två minderåriga barn/
    tjejer fick bestående skador i underlivet.
    Deras gemansama OUTBILDADE TOLK ( i samarbete med jäviga anställda) tolk (kvinnan):
    Mulkiye IZOL pers.nr. 19590530-XXXX-outbildad låtsas tolk/tackvare korrupta MIG-verket)
    Ålgrytevägen 125 lgh. 1701
    127 31 Bredäng-SKÄRHOLMEN
    Förskringskassan bör informeras och tjuveriet stoppas ordentligt! Återkallas mannens PUT blir väldigt lämpligt. Läkarens ansvarsområde ligger i Socialstyrelsens ansvarsområde/bör också påminns om detta pågående brott!
    Helt otroligt att sådant här har blivit vardagsmat i Sverige.
    Mvh.
    Janne AXELSSON

    SvaraRadera
  2. http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/vellinge/atal-for-dumpning-av-fororenad-jord-i-aker

    RGS 90 dumpar förorenad jord...

    SvaraRadera
  3. Att RGS 90 verkar "sådär intresserad" av att motverka dålig miljö är väl detta ett tecken på...

    http://st.nu/medelpad/timra/1.4888106-motstand-mot-avfall?articleRenderMode=article_full_discussion

    SvaraRadera
  4. Jag vet inte vad jag ska säga? Att hänga ut en person såhär är ju helt ofattbart. Någonstans där ute sitter Peder Feinbergs barn och läser detta! Tror ni inte dom är tillräckligt rädda redan? Tror ni inte dom mår tillräckligt dåligt redan över detta? Det gör fan inte saken bättre att nått psyko sitter framför sin jävla dataskärm och babblar en jävla massa skit om Peder eller Joakim. Det gör inte heller saken bättre att sitta och trycka ner RGS 90! Så lägg bara ner och tänk på vad ni skriver. Före domen är lagd är man inte skyldig så sluta förstöra folks liv!

    SvaraRadera