Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 22 januari 2011

Världen står inför en ny svältkatastrof.



Lester Brown visits Google headquarters to discuss his book, "Plan B 2.0" This event took place on January 11, 2006, as part of the Authors@Google series.

SVÄLT. Världen ledare har drivit frågan om den globala uppvärmningen till sin spets att världen idag står inför en ny svältkatastrof som bara kan bli värre om världens ledare försätter att trampa i samma fortspår. Matpriserna har återigen börjat att stiga okontrollerat tack vare framställningen av etanol som direkt kan härledas till majs som odlas världen över. Klimatforskarna och politikernas tunnelseendet har skapat en en svältbubbla som ingen kan få stopp på nu när priserna på livsmedel stiger lavinartat. Förslaget att omvandla miljoner hektar jordbruksmark för att utvinna etanol ur majs, men använda fossila bränslen för att skörda majset, kan knappast räknas till det smartaste beslutet som tagits genom tiderna. Någon GRÖN SEGER är det heller inte tal om, matpriserna slår i taket, svälten ökar världen över och inget tyder på att den globala uppvärmningen har minskat.

Den som har lite sunt förnuft kan ganska omgående räkna ut att det ligger stora ekonomiska intressen bakom den globala uppvärmningen. Ingen kan väl på fullaste allvar längre tro på att världens ledare driver klimatfrågan för att de bryr sig om världen och dess befolkning.

Världen går in i en ny svältkatastrof där även vatten blir en bristvara som de rikaste bara kommer att ha råd med. Reinfeldt driver miljöfrågan som sin egen. Det är inte på något vis konstigt då han själv kommer att göra stora vinster om ifall världen snabbare går mot sin undergång Han liksom andra ledare har stora ekonomiska intressen i miljöfrågorna som ger mycket bra avans om livsmedelsproduktionen dukar under helt, och leder till att människor svälter till döds.

Lester Brown, bok - ”World on the edge” finns för gratis nedladdning här, tar upp mycket av det som världen kan förvänta sig om dagens agenda följer med in i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar