Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 20 februari 2011

Sista flåset från Carl Bildt.


GIRIGHET. Utrikesminister Carl Bildt vet inte riktigt hur han ska tackla den senaste tidens kritik. Han vill så gärna avsluta sitt jobb med hedern i behåll men det är liksom lite för sent. Bildt är en översittare och har egentligen alltid varit det men skillnaden nu mot då är att många idag känner till det. Misstankarna om folkrättsbrott kvarstår och hur han än vill få detta ur världen kommer han alltid i folks ögon att vara en sniken folkrättsbrottsling som gärna trampar på lik för att komma över mer pengar. Ingen kan någonsin beskylla honom för att ha gjort rätt för den höga ersättningen han fått under hela sin karriär.

I sitt senaste försök att charma väljarna godkänner han nu att gammal skåpmat blir offentligt för allmänheten. Det handlar alltså om hela rapportering under åren 1889-91 från den svenska beskickningen i dåvarande Sovjetunionen. Ett material som skulle ha varit hemligstämplat till och med 2039.

Nä du, Carl Bildt, utrikesminister och folkrättsbrottsling, det här räcker inte på långa vägar för att återupprätta ditt anseende. Hela karriären är med facit i handen en katastrof, liksom paritet han är medlem i. Bildt kommer att avgå, när den dagen kommer, med ett CV fyllt av misslyckanden.


Sista flåset från Carl Bildt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar