Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 9 december 2009

Kränkt av överheten.


Man kan inte annat än att bli fruktansvärt besviken på hur regeringen behandlar människor i detta avlånga land. Nu rör det om alla sjuka stackare som blir utförsäkrade nästa år. - Hur tänker politiker egentligen? Ståndpunkten är klar, regeringen ämnar att inte vika en tum. Den massiva kritiken gav dock resultat men den var inte tillräcklig. Förändringarna i sjukförsäkringen gäller bara de svårast sjukaste så ett stort antal människor får ändå sina sina liv förstörda.

Vad f-n håller regeringen på med? Som arbetslös har även jag fått smaka på piskan. Numera lider jag en djup depression med allt som hör till.

I kombination med hur regeringen behandlar arbetslösa och sjuka, utlovade statsministern idag ett bistånd på totalt åtta miljarder, mellan 2010-2012, åt miljöåtgärder i fattiga länder.

Låter inte särskilt mycket men räknat till alla andra länder inom EU, står Sverige för hela 50% av det sammanlagda miljöbiståndet för perioden.

Statsministern visar klart att han struntar i de svaga hemmavid. Han är ingenting annat än en egocentriskt självupptagen j-a diktator, som endast fokuserar på sin egen karriär och sig själv.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar