Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 10 december 2009

Sverige, välfärd och maktmissbruk.


Det var mycket som gick fel när många av oss ”inkluderat mig själv” röstade fram alliansen som regering. Lite mer än tre år har hittills gått och nästan numera dagligen kommer det fram hur illa regeringen sköter sina åtaganden. Med minnet fortfarande färskt, fick Moderaterna och de andra partierna det hett från början av mandatperioden, då den ena efter den andra var tvungna att avsäga sig viktiga poster inom regeringen, när det uppdagats att inte alla kort synats hos statsråden. Det handlade heller inte om enstaka individer, det var en hel hjord som fick gå. Det började inte bra och det kommer definitivt inte att sluta bra :-)

Som jag ser det har regeringens politik förstört hela välfärdsmodellen. Fredrik Reinfeldt alias "Alfons Åberg" har med en förnedrande attityd visat att han fullständigt struntar i Sverige och dess medborgare. Han är mer engagerad i det som sker utanför nationens gränser och lämna efter sig en söndervittrad nation som har många tunga år framför sig att få en fungerande välfärd igen. Det räcker inte att lite då och då sänka skatten med lånade pengar och tro att väljarna nöjer sig med det.

Som det verkar gör regeringen och speciellt moderaterna fullständigt korkade vägval, nästan som dd vill förlora stora skaror av väljare. Är det egentligen mycket sämre än vad någon av partiledarna anger, och att det inte skulle vara attraktivt att sitta en mandatperiod till? Som då skulle vara orsaken till att hela regeringen tar massor av medvetna felaktiga beslut för att sänka sig själva till kommande val.

Har tagit upp det tidigare, men jag tror att Reinfeldt säkert fått några erbjudande om toppjobb inom Eu som är frestande, att han mer än gärna ser att moderaterna tappar många väljare och själv kan avgå utan för mycket rabalder. Skumt är det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar