Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 23 februari 2010

SJ och vinterkrisen.


Varenda år inträffar samma sak. Tåg och bussar slutar fungera när snön kommer. Ansvariga och politiker skjuter ifrån sig problematiken värre än barnen i sandlådan. Alla skyller ifrån sig och lösningar uteblir. Det här är en i mängden av präktiga kullerbyttor som återigen visar att makteliten inte klarar av sitt jobb. Ingen tar ansvar och visar engagemang av att vara en handlingskraftig ledare som tar framförallt SJ men även till viss del SL ur vinterkrisen.

Samtidigt håller sig Reinfeldt undan och syns inte till. Han beter sig som om han vore folkskygg. Ingen verkar heller förstå varför framförallt växlarna fryser. Banverket är inte förmögna att svara på om det beror på en gammaldags teknik, fel i konstruktionen etc. Sj råder människor att stanna hemma från arbetet. Något annat alternativ ges inte.

Sverige i sin fulla prakt utan handlingskraft från de som bestämmer. Blåögda och dumma är de också. Inte nog med det, når elpriset en ny toppnivå som regeringen uteslutande bär skulden till. Regeringens uppgift att värna om medborgarna uppfylls inte. Klåparna med Reinfeldt vid rodret har styrt landet åt h-e.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar