Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 24 maj 2010

F-kassan ljuger för att gynna regeringen.


FÖRSÄKRINGSKASSAN. presenterar medvetet felaktigt uppgifter för att undanröja sjukförsäkrings katastrofala följder, en direkt orsak av sjukförsäkringsreformen, som till varje pris inte ska komma ut. Men de misslyckades. Enligt en djupare granskning de tre nätverken Resurs, SLUSSA och aktionsgruppen för de sjukförsäkrades rätt har gjort, ljuger F-kassan för att vilseleda allmänheten och skapa en falsk föreställning om att regeringen verkligen har lyckats med sjukförsäkringen - en allians som hjälper sjuka tillbaka till ett värdigt liv.

Enligt f-kassan rapport har hälften av de som inte skrev in sig på arbetsförmedlingen återvänt till arbetsmarknaden vilket är en ren och skär lögn. Absolut inget kan vara mer fel. De allra flesta jobbade redan deltid innan utförsäkringen och återvände således till arbetet de redan hade. Hälften av dem med sjukpenning arbetade deltid före utförsäkringen. Av dem med sjukersättning arbetade hela 80 % deltid när de blev utförsäkrade.

Istället visar utredningen på en kraftig minskning av den totala arbetstiden. Av dem som haft sjukpenning har två tredjedelar tvingats gå ner i arbetstid pga. sämre hälsa efter utförsäkringen.

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar