Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 12 maj 2010

Filippa Reinfeldt ignorerar fifflet.


Äpplet faller inte långt i från trädet. I familjen Reinfeldt är det inte bara alfahannen och feministen dammsugarFredrik som är duktig på att fjäska och strunta i när skattebetalarnas pengar missbrukas.

Det har länge varit känt att privata vårdgivare som läkare och sjukgymnaster lurar till sig stora belopp från landstingen genom att ange en fel kod vid enkla besök. Istället för 700 kr (enkel behandling) kan man som läkare genom att knappa in en annan kod för avancerad behandling få upp till 3 000 kr. Notan skickas till landstinget. En annan variant är att knappa in dummy-besök, dvs behandlingar som aldrig har skett. Det här är ett medvetet fusk som pågått väldigt länge. Bara I Stockholm försvinner det 50 miljoner årligen av skattebetalarnas pengar rakt ner i fickorna på privata vårdgivare .

Man kan tycka att Stockholms sjukvårdslandstingsråd Filippa Reinfeldt borde reagera med aggression på sjukvårdsfifflet. Men icke då!. Som en fjäskande Reinfeldtare i full skrud blir det knappt någon kritik alls. Med högmod och dumhet kallar hon bedrägeriet för "slarv".

Filippa Reinfeldt
- "att slarva med stockholmarnas pengar är oacceptabelt och måste tas på största allvar."

I denna fars vill hon dessutom bjuda in företrädare för sjukvården till "Etiksamtal". Läkare ska tvingas att spela rollspel under ordnade former. - Har vi hört den förut?. Polisen fick kravet på sig att spela ett sällskapsspel för att lära sig Etik och moral.

Filippa kallar bedrägeri för "slarv". Innebär det också att exempelvis bankrån med moderaternas tolkning kan ses som "snatteri" i brottsbalken?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar