Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 12 maj 2010

Polisen: skottlossning kan vara falsklarm.


MALMÖ. Det råder skilda meningar mellan polisen och boende i området om vad som inträffade på Rasmusgatan, i Sofielund, i Malmö natten mot tisdagen. Flera hyresgäster vittnar om en mycket hätsk stämning med både skottlossning och bråk. Polisen däremot tror det kan handla om ungar som bara har haft lite kul.

Under kvällen ringde många skärrade hyresgäster till polisen efter att det hört flera kraftiga smällar och att det förekom bråk. Polispatruller på plats kontrollerade personer och bilar men fann inga belägg för oroligheter.

På natten kl 03:19 gick telefonerna varma hos polisen. Flera ringde och vittnade om att det förekom skottlossning på Rasmusgatan. Poliserna på plats hittade inget som tydde på att skottlossning hade ägt rum.

- Det kan röra sig om falsklarm. Det vore inte första gången sådana har använts för att störa vår verksamhet, säger Lasr-Håkan Lindholm. Läs mer >>

Boende i området anser att polisen har agerat föraktfullt. - Det var ett fruktansvärt liv - ren upploppsstämning. - Polisens prat om falsklarm är direkt föraktfullt, säger en man. Han är rejält skärrad av den senaste tidens händelser i området. Mannen är ensamstående med ett minderårigt barn. Läs mer >>


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar