Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 10 juni 2010

Kapten "urin och exkrement" klänning har förstört för hela kåren.


POLISEN. Göran Lindbergs påverkan på organisationen har medfört att kåren skadats Allvarligt. Den vanliga hederliga polismannen borde vid det här laget ha tappat allt förtroenden för ledningen. Tjänstemännen i toppen och hierarkiskt nedåt är formade av Göran lindbergs ideologier. Allmänheten är medvetna om poliskåren brottas med enorma problem. Det är tydligen viktigare att spela sällskapsspel på arbetstid och låta högarna med outredda brott växa sig stora än att fullfölja uppdraget som lagens väktare.

Egentligen är det ganska otroligt att sexmonstret och pedofilen Kapten Klänning i sitt uppdrag kunde sätta en sjukligt förvanskad prägel på hela organisationen. Det är också konstigt att ingen av hans kollegor misstänkte något med tanke på det dubbelliv han levde. Någon eller några borde ha insett att något var fel. En sån här vidriga människa må lura sin omgivning en tid, men inte i åratal. Hela poliskåren förstördes tack vara Kapten Klänning. Hans ideologier och strategier sitter i väggarna i organisationen och många chefer fortsätter att vandra vidare i det spåret, han så att säga - "kissade in".

Före detta informationschefen i Kalmar län, Sven-Erik Karlsson anser att Kapten "urin och exkrement" Klänning dragit en mörk slöja över hela kåren och dess rykte. När historien uppdagades blev han chockad och trodde inte det var sant. Sen undrade Sven-Erik, - hur grundlurad har jag och andra blivit. idag tror Sven-Erik att konsekvenserna för polisen har avtagit. - Jag hoppas att människor kan se att det är enstaka händelse som inte har bäring på något annat. Att det är en enskild isolerad person som gjort det här. Sven-Erik tycker att historien är väldigt märklig. - Han har lurat en hel poliskår och sina närmaste medarbetare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar