Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 10 juli 2010

Littorin förnekar sex & drugs and rock´n roll.


Gör man som ex-ministern, dvs. avgår omgående pga. ett påstående och går sen under jord är man allt annat än oskyldig. Det råder tyvärr inget tvivel om det. Visst, vårdnadstvisten har varit extremt kämpig och fått honom ur balans men inte så mycket att han inte har orkat jobba heltid och mer därtill utan några större problem. Tacka f-n för att spekulationerna når oanade höjder när han beter sig som om han vore paniken själv. Tittar man djupare på Littorins agerande i filmen kan man uppfatta det som att han blir ännu mer skräckslagen, typ som att avslöjandet skulle vara större än det är. Han tycks inte förstå att det vid tillfället bara handlar om en tjej han påstås ha köpt sex av.

Det komiska är att han sen spinner vidare på avslöjandet med sitt minst sagt oprofessionella agerande och gör sig mer skyldigt till påståendet än vad aftonbladet nånsin kunde drömma om.

Garanterat har Mr. snow-white mer på sitt samvete som eventuellt aldrig kommer att avslöjas, så tillvida inte fler träder fram och berättar vad de vet eller har varit med om. Littorin är just här och nu mest rädd för att andra ska börja prata om saker som snövit har gjort sig skyldig till under ministertiden. Om det inträffar är han vändstekt för all framtid.

Aftonbladets avslöjande var inte heltäckande men det fick Littorin ur gängorna och chockerade honom såpass mycket att han gick i sin egen fälla. Från början var det här ingen big deal, det var bara ett påstående som han enkelt hade kunnat ignorerat och dementerat utan några större krusiduller, men moderaterna och ex-ministern klantade till det ordentligt och fick gärningen att framstå som Sveriges värsta skandal någonsin. - Men syftet kanske var just det.

Kortfattat: Aftonbladet hade ett halvdant påstående utan graverande bevis. Littorin blev lurad och avslöjade sig själv. Moderaterna och Littorin var inte synkroniserade och gjorde tillsammans bort sig fullständigt inför hela nationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar