Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 11 juli 2010

Arbetslinjen - Sexlinjen.


Arbetslinjen - Sexlinjen. Varför inte? Littorin har visat vägen till en proffession som ger bra avans, och Anna behövde inte jobba särkilt länge. I det aktuella fallet är det tveksamt om Littorin klarade av mer än 20 minuter i sänghalmen. - Det kanske till och med gick snabbare än så.

Enligt kalkylen torde det bli 6000 kr/tim brutto. En väldigt bra ersättning per timme, inte sant? Nu betalade Anna ingen skatt på beloppet men även om hon hade gjort det skulle nettointäkten vara mer än vad de flesta nånsin kommer att tjäna under sin livstid.

Arbetslinjens uppståndelse.

Det var på ett av besöken hos en av damerna som Likeithot fick uppslaget till Arbetslinjen. Han förstod att man bokstavligen måste "satsa" på tjänstesektorn och vigde således sitt liv åt projektet med arbetsnamnet "Arbetslinjen".

En dag skrev den blivande arbetsmarknadsministern ihop en definition om sina upplevelser och presenterade sin upptäckt för statsminister Reinfeldt, som blev i ljus och lågor över Littorins insikt och uppfinningsrikedom.

FR jublade högt och betraktade littorin som sin egen idol, han förstod att det här var stort. Äntligen hade Sverige en enhetlig plan som skulle rädda pensionerna och den växande arbetslösheten.

Under ett möte kom man fram till att chocksänka a-kassa ersättningen och kalla det för omställningsstöd istället för bidrag. Reinfeldt drog handen genom det enda hårstrået på huvudet och lutade sig tillbaka i stolen och njöt av tillvaron. Just vid detta tillfället fick han en ny snilleblixt - sätta åt de sjuka. Här fanns det mycket att vinna inte minst ekonomiskt. Reinfeldt trodde sig veta att alla som är sjuka eller arbetslösa är simulanter, det hade hans far talat om för honom som barn. De är bara parasiter allihop och förtjänar inte att leva på inkomster andra fyller på statskassan med. Sverige är världens friskaste folk med även de som är mest sjukskrivna, läste FR i en forskningsrapport. I Sverige ska alla jobba oavsett om man har cancer eller saknar en lem eller två. - Nu var det dags att handla.

Likeithot hade sen länge lämnat den blivande statsministern i ensamhet och befann sig själv på en ny sexträff som kapten klänning hade anordnat i Stockholm. Spriten flödade och Littorin kom dit i en röd sleepover med ett sosse-emblem på från tiden som socialdemokrat. - Man vill ju inte riskera att någon känner igen en. Tidigt på morgonen efter ett antal perverterade sexlekar med våldsinslag lämnade Littorin festen för att jobba vidare på arbetslinjen.

Under hela mandatperioden till och med den dagen Kapten kiss&bajs klänning åker dit deltar Littorin frekvent på sexträffar som anordnas av Göran Lindberg här och där i Sverige.

Vårdnadstvisten blir Littorins andningshål. Han vet att han ligger pyrt till, sexträffarna kommer en dag att bli det han faller på, och det kommer att slå extremt hårt mot familjen. Vårdnadstvisten får skulden för hans nervösa och aggressiva beteende. Inom regeringen anser man det finns fog för hans tokiga idéer som exempelvis jobbcoacher, han genomgår trots allt en jobbig vårdnadstvist som tär, och han är ju som sagt bara en människa, men en bra sån, anser statsministern.

Littorin lider senare av förföljelsemani och blir än mer aggressiv mot den inre kretsen och sina nära och kära. Vart han än befinner sig känner han sig förföljd av polisen och säpo. Han ringer flera gånger i veckan till Statsministern och försöker luska ut om något är på G, men lyckas ej få ur statsministern något, som oftast bara uttrycker - snart vänder det, - arbetslösheten är på väg neråt - Arbetslinjen är bra den. Statsministern är dessutom alldeles för upptagen med sig själv och lyssnar knappt längre på någon annan inom regeringen. Varje gång Littorin blir förbannad skyller han på den där j-a vårdadstvisten och säger vid flera tillfällen - "jag orkar inte längre". Allt för ofta tar Statsministern Littorin i försvar gentemot resten av partimedlemmarna som anser att han har blivit en belastning. Littorins rädsla för att polisen en dag kommer och knackar på dörren är överhängande och leder till att han stoppar i sig flera lugnande tabletter per dag, även SSRI preparat. Till en början hjälper det men sen övergår lyckoruset till en kraftig och djup depression. Littorin stänger in sig på rummet och tillbringar mest sina dagar där i ensamhet. Hans partivänner frågar inte längre om han ska följa med på lunch med risk för att han ska bli aggressiv och göra något dumt. Det är bättre han får vara i fred tänker de.

Sen går det snabbt. Vårdnadstvisten som har varit Littorins andningshål blir istället ett vakuum och gör slut på de sista krafterna. Även Statsministern är numera misstänksam. - Vårdnadstvisten var på väg att lösa sig, vad hände? Littorin besöker flera gånger i veckan professionell hjälp men i och med att han inte vill tala om vad som tynger honom är hjälpen verkningslös. Han ljuger sig igenom varenda besök och mår sämre efteråt än innan. Arbetsmarknadsministern har blivit en tickande bomb som kan brisera vilken dag som helst.

Littorin är helt ensam, ingen tar självmant kontakt med honom längre. Han sjukskriver sig vid flera tillfällen, riksdagsdebatter angående arbetsmarknadspolitiska frågor får allt som oftast Anders Borg ta.

Slutet är nära, det vet Littorin, det vet statsministern, det vet hans EX osv. Almedalsveckan blir sänket han har väntat på i åratal. Dessutom faller han på eget grepp, vilket bör skrivas in i historieböckerna.











1 kommentar:

  1. Och vips befann sig bockskägget i UTANFÖRSKAPET som han själv uppfunnit.

    SvaraRadera