Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 11 juli 2010

LittorinAffären - Det här är bara början.


I sin blogg ger Jan Helin sin syn på saken. Kortfattat ligger där en antydan om att det finns mycket mer att tillgå angående skandalminister Littorin. I och för sig ingen nyhet, de flesta misstänker redan att så är fallet. Littorin visste säkert att den här dagen skulle komma och han var livrädd för det. I huvudet hade han troligtvis spelat upp avgången många gånger om, så mentalt var han likt en militär beredd att säga upp sig på det sättet han gjorde, dvs omgående. Dock räknade han inte med att det skulle ske under Almedalsveckan. Vilket nu har lett till katastrofala följder för moderaterna.

Vad blir moderaternas nästa drag? Littorin har med sitt agerande förstört allt det som moderaterna byggt upp under mandatperioden. Gamla ministeravhopp är i rampljuset igen, valsegern är ljusår längre bort, partiet förknippas med dubbelmoral, statsministern har varit tvungen att skämma ut sig inför det Svenska folket osv. Om regeringen verkligen haft för avsikt att vinna valet är förmodligen just nu inte Statsministern så glad på Skandalminister Littorin.

Nu har drevet dragit igång på allvar. Det spekuleras hej vilt vilket är fullkomligt naturligt med tanke på hur moderaterna och Littorin (Likeithot) har agerat gentemot media och Svenska folket. Nu existerar inga spärra längre och mycket väl kan skandalministern ha kopplingar till kapten klänning vilket inte i så fall förvånar det minsta. Med lite sunt förnuft tycka ju allt utgå därifrån som har kopplingar till sex och etablissemanget. Det bevisade media när de lade locket på efter att det kommit fram flera kända namn på listor som var i direkt relation med kapten klänning. Utan att för den delen någon namngavs.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar