Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 9 juli 2010

Reinfeldt kände till skandalministerns brott.



Är Littorin en avart av Kapten Klänning eller ett offer för den Svenska rättvisan? Idag är det ingen som vet förutom aftonbladet som sitter på ett scoop. - Nä, riktigt så enkelt är det inte. Större andelen av moderaterna har säkerligen varit medvetna om vad ministern idag är misstänkt för. De nya moderaterna är av falskt virke och de har under fyra år fört det svenska folket bakom ljuset. Ett lögndetektortest med Fredrik "tvålen" Reinfeldt skulle garanterat leda till kortslutning i maskineriet.

Dagen innan Feministen Littorin avgick ville han per omgående kvotera in kvinnor i styrelsen. Vi har fått erfara vad kapten klänning är för en typ och nu har Littorin visat upp samma beteendemönster. Flera oberoende rykten säger att Littorin är inblandad i någon typ av sexskandal, men vilken typ av sexbrott det rör sig om är ännu för tidigt att säga.

Littorin tog tillfället i akt och gav media skulden för att de fult dragit in barnen i vårdnadstvisten. Men den som verkligen drog in barnen i allt det här var före detta arbetsmarknadsministern själv. Han utnyttjade sina egna barn för att vinna tid och dölja sett eget smutsiga handlande. Här kan vi tala om en top10 skitstövel av högsta rang.

Ser man spekulativt på Littorin affären är det absolut inte omöjligt att det finns fler inblandade. Moderaternas tystnad kan vara en slags skyddsmekanism i sammanhanget, att det rör sig om en härva, där sanningen inte får läcka ut till allmänheten. Fredrik Reinfeldt hade förmodligen krävt av Littorin att berätta sanningen på presskonferensen om det bara vore arbetsmarknadsministern involverad. istället har Reinfeldt med tystnaden slagit knut på sig själv och toppar återigen rankingen som Sveriges falskaste man. De kriminellas parti får det inte lätt i valet och risken är överhängande att de förlorar.

Har statsministern medvetet skyddat en brottsling under alla år?. Nu är det hans skyldighet att lägga fram alla korten på bordet, och det omgående. Sanningen har sprungit förbi Moderaterna - "De kriminellas parti". De kan omöjligt fortsätta att lunka på som om inget har hänt.

En helt annan sak i sammanhanget. Moderater är numera förbjudna att lyssna på Mona Sahlin eller något annat av oppositionsledarnas tal under Almedalsveckan. Partiet har inget i denna tidsålder att göra. Ett överförmynderi som passar bättre in 200 år tillbaka i tiden.





Äldre referenser:


1 kommentar:

  1. http://www.makthavare.se/wiki/Sven_Otto_Littorin
    Via den länken kan du läsa om några av "Tottos" tidigare meriter som Hashmissbrukare, betygsfuskare, sexmissbrukare mm

    SvaraRadera