Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 25 augusti 2010

KD-Politiker dömd för rån – Hoppar av.


SKÅNE. Den kvinnliga KD-politikern dömdes för rån på 90-talet. Under alla år har hon ljugit om sitt mörka förflutna för partivännerna. När nu sanningen kommit upp till ytan vill hon inte fortsätta och har besluta sig för att ta avsked från kristdemokraterna. Lokalavdelningen ordförande säger sig inte vetat om att kvinnan dömts för rån, men att det naturligtvis, uttryckt i ren PK maner, varit bra om hon hade öppnat upp sig och berättat om rånet för honom. Dessutom talar ordförande om att kvinnan ej kan hoppa av kandidaturen så nära inpå valet. Själv nekar hon fortfarande till alla anklagelser. - Ett klart och tydligt fall att partiet inte granska sina medlemmar innan de blir invalda.


KD-Politiker dömd för rån – Hoppar av.



2 kommentarer:

  1. Utmärkt att även frikyrkliga sewn gammalt ökända strutsfasoner i KD till sist får konsekvenser. Nu väntar vi bara på att klassiskt underlivstroende som öppet homofoba/hatiska Sacredeus och nu bizarra Enochson lämnar oss skattebetalares ofrivilliga avlöningslista. Fy!

    SvaraRadera
  2. Ska man lista upp allt man blivit anklagad för i livet så är nog ingen passande för jobbet. Skulle man varit dömd, så är det annat... men även den har rätt till återinträde i samhället.

    SvaraRadera