Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 10 november 2010

Ny minister men fortsatt oförändrat.


SJUK. Moderaterna införde en sjukförsäkring som friskförklarar alla som är sjuka. Cancersjuka är numera tvungna att jobba oavsett om det finns flera intyg från oberoende specialister. Moderaterna driver en linje där så många som möjligt ska hamna i utanförskap och fastna i samhällets komposthög. Någon insyn i verkligheten har de inte. Ulf kristersson (M) har tagit över efter Husmark-Pehrsson och hans första uppdrag har blivit att syna sjukförsäkringen med förstoringsglas. Det betyder alltså att Ulf liksom resten av moderaterna anser att sjukförsäkringen fungerar stimulerande.

Kristersson har funnit enstaka brister i sjukförsäkringen där han kan tänka sig att göra små förändringar, men i stort tycker han exempelvis att cancersjuka inte har tillräckliga skäl för sjukersättning och ska ställa sig till arbetsmarknadens förfogande. Moderaterna är dåliga för Sverige. De håller liv i massarbetslösheten genom att öka arbetskraftsinvandringen. Sjuka och arbetslösa utförsäkras på löpande band. Moderaternas affärsidé syftar till att expandera FAS3 med fler slavar, som arbetar åt de rika, men där alla är med och betalar.

När det gäller sjuka och arbetslösa gäller följande - Du får gärna vara sjuk eller arbetslös men någon ersättning kan det inte bli frågan om.


Ny minister men fortsatt oförändrat.


2 kommentarer:

  1. Tycker du att gamla systemet var bättre då, som förtidspensionerade arbetsföra människor på grund av mindre krämpor, dömde ut unga människor till permanent utanförskap, led svår brist på åtgärder för att få tillbaka människor i arbete och gav många passivitetssymptom?

    SvaraRadera
  2. Till Anonym:
    Läs Björn Jonssons bok "KAMPEN OM SJUKFRÅNVARON"
    så får du en klart rättvisare bild av vad det egentligen handlade om. De flesta, har blivit blivit vilseledda av media. Näringslivet vill inte släppa fram vetenskaplig forskning om detta utan har påverkat media som i sin tur påverkar folket, som tror på det de skriver.
    Så läs den och sen kan du uttala dig. OBS! i boken ger han en känga åt både höger och vänster!

    Aspitjejen

    SvaraRadera