Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

tisdag 9 november 2010

Var tredje kommun - Korrupt


KORRUPTION.Ingen borde bli förvånad. Sverige har blivit ett land som nuförtiden är förknippat med korruption och kriminella politiker. Den som vill ha hjälp av statliga tjänstemän måste i många fall betala pengar under bordet. Det är också anmärkningsvärt att medborgare inte verkar bry sig alls. Medan landet rasar samman med hög arbetslöshet, utanförskap och fattigdom roffar politiker åt sig av skattebetalarnas pengar. Sverige äts mer eller mindre upp inifrån av skrupelfria politiker och statstjänstemän som anser sig stå över alla andra. Poliser, åklagare, politiker, advokater - alla gräver de ur statskassan med sina smutsiga fingrar


- Sverigeradio -

Man blir så att man nästa tappar andan för att det är klart att sånt här finns nu och då i samhället, men man vill ju inte att det ska finnas här hos oss, säger Åsa Byman Falck, kommundirektör i Norrköping.

[Kommentar strutsnytt] En kommundirektör som uttrycker sig så här naivt och dumt, måste själv vara korrupt

. Stig Fredriksson är kommundirektör i Ale där en anställd är avstängd, misstänkt för att ha betalat ut försörjningsstöd till anhöriga.

Vi har ett extra stor ansvar i offentlig sektor. Vi förvaltar skattepengar. Då ska vi ha en oerhört hög etik när vi förvaltar de här pengarna. Använda dem på bästa sätt för invånarna i kommunen. Vi ska vara rena.


Var tredje kommun .- Korrupt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar