Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 22 december 2010

Anders Borg struntar i pensionärerna


DALARNA. Gun Alexandersson, 76, anser att Anders Borg glömmer bort pensionärerna när han talar om köpkraft. Gun är lyckligt lottad som har eget sparat kapital att ta av men för andra är det värre säger hon. Det är väl knappast någon nyhet att pensionärernas levnadsstandard har sjunkit drastiskt åren med Reinfeldt som statsminister och Borg som finansminister.

Partiets politik går bara ut på att försvaga grupper som redan är svaga i samhället. Anders Borgs övergripande uppgift har sedan 2006 inte haft något annat syfte än att förstöra välfärden och skapa stress och fattigdom bland folket. Naturligtvis är detta pris osedvanligt högt men det var så Borg och Reinfeldt från början ville ha det

Sjuka, arbetslösa, utförsäkrade och pensionärer kan alla vittna om kraftiga försämringar, orsakade av moderaternas politik, som gör det omöjligt att klara sig. Borg och Reinfeldt har lyckats med uppdraget att omvandla Sverige från en ganska välmående nation till ett u-land. Sossarna hade länge misskött landet och moderaterna lovade bättring. Av alla fagra löften som ”jobb åt alla”, bättre välfärd, enklare att starta eget blev det dessvärre inget av. Istället nådde deras egna löner nya topp-noteringar med åtskilliga tusenlappar mer i månaden.


Anders Borg struntar i pensionärerna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar