Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 12 december 2010

Reinfeldts agerande väcker fler frågor än dådet i sig själv.


PINSAMT. Sedan terrordådet i Stockholm inträffade har Sverige statsminister Fredrik Reinfeldt hållit sig gömd in i det längsta. Tillslut var han tvungen att krypa fram med svansen mellan benen. Det blir så konstigt när en statschef så klart och tydligt ej visar dem han representerar större respekt. En statsminister som beter sig på detta vis bör naturligtvis inte vara en ledare för ett helt land. Det är svårt att hitta en ynkrygg av Reinfeldts dignitet i andra länder. Slutsatsen av fegisens agerande gör det lättare att förstå varför Sverige har massarbetslöshet, en stigande fattigdom, en kollapsad marknad, ett korrupt maktskikt, ett kallare företagsklimat osv. Fegisens dagar kan vara räknade, det är definitivt ett misstag att Sverige idag har en statsminister som i tid och otid smiter från sitt uppdrag och endast tycks beblanda sig i det som för stunden är roligt.


Alliansregeringen har med sina urusla urusla idéer och politik rattat ner landet i diket.
Allt som Reinfeldt och co. petat i har dramatiskt blivit till det sämre. Reinfeldt verkar vara för dum för att ta egna beslut, när det sen går åt skogen gömmer han sig jämt in i det längsta. Enligt läckta dokument från wikileak är det tydligen hans hustru ”Filippa” som bestämmer över vad han ska tycka och tänka. Det kanske trots allt, inte är så konstigt att han oftast ger uttryck av att vara en klant som aldrig ger sken av att vara insatt i problematiken, utan gör sig istället oanträffbar i väntan på att 100 stycken medarbetare + frugan skriver ihop ett halvdant tal fullt av lögner utan verklighetsförankring.


Några väl inövade fraser av fegisen Reinfeldt.

  • De i sin tur kan leda till slutsatser som sätter bilder som sedan är svåra att ändra. Vi måste ha tålamod med demokratin och låt rättsväsendet arbeta.
  • Men Sverige är en del av världen och vi har varit förskonade från liknande händelser hittills. Därför blir man bekymrad över det som hänt.


Några ord från en överförfriskad justitieminister - Beatrice Ask

  • Självklart är folk upprörda och bekymrade, men det finns inga indikationer såvitt jag vet på att det ska hända något mer, säger hon.
  • Det finns ingenting som tyder på att det fanns kunskap eller information i förväg på att något sånt här skulle hända.




1 kommentar:

  1. Man kanske ändå kan tillåtas få konstatera att Reinfeldt och hans parti tillsammans med socialdemokraterna och respektives stödpartier utan varje uns av bondförstånd sett till att dessa människor etablerat sig i Sverige och att den politiska korrektheten lett i totalt fel och farlig riktning när man i praktiken haft noll koll på VILKA som kommer in i landet (eftersom man kastar passen), får PUT och senare svenskt (dubbelt) medborgarskap! Hur svensk media kunnat ställa upp på idiotin som ofelbart leder till avveckling av Sverige, svenskarna och demokratin om man begriper att islam i första rummet är ett teokratiskt diktatursystem med samhällsbärande ambitioner som frontalkolliderar med västerländsk civilisation varhelst "religionen" uppträder och kan positionera sig! I Sverige har de hunnit ända in i Sveriges riksdags i flera fall!

    Visste ni att gårdagens huvudperson var den 7:e "svenske" självmordsbombaren?

    LÄS (alltid) Gudmundssons privata blogg OCH Ledarbloggen på SvD för att få nyanserade och och mest pk-rensade synpunkter om ni inte har nerver av stål för DÅ läser ni rss-feed

    - 'Nätverk Mot PK' - http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_id=44cb9c44459be95ede66046e5d8ba778&_render=rss ELLER - 'Politiskt Inkorret (PI) - https://politisktinkorrekt.info/feed/

    De bästa sajterna just nu om terrorbombaren
    *******************************************
    - gudmundsson - http://gudmundson.blogspot.com/
    - PI, Politiskt Inkorrekt - http://politisktinkorrekt.info/2010/12/11/bil-exploderade-i-stockholms-city-en-dod/
    - Two Invandrare - http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/12/likdelarna-flyger-over-julshopparna.html

    SvaraRadera