Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 21 februari 2011

Jobbcoacher - Moderaternas guldgruva.


JOBB COACHER. Moderaternas satsning på jobbcoacher floppade totalt. 867 företag hittills har delat på miljarderna som skulle gå till att hjälpa arbetslösa att få jobb. Man kan faktisk misstänka att många moderater tog chansen att träda in som jobbcoacher för att, precis som i fas3, komma åt de statliga finanserna. Det är numera ingen hemlighet att moderaterna för en politik som uteslutande gör dem förmögna. Enda syftet med arbetslinjen har varit att ta kontroll över skattebetalarnas pengar.

FAS3 är ett talade exempel för hur moderatpolitiker med egna firmor fått fritt inträde att gå lös på statskassan med sina smutsiga fingrar. Arbetsmarknaden ser ut som den göra på grund av en medveten strategi från moderaterna. Partiet gör sitt yttersta för att hålla glöd i massarbetslösheten av en enda orsak. Så länge massarbetslösheten består kan Reinfeldt tillsammans med sina medarbetare dränera statskassan utan några irriterande störningsmoment utifrån.

Moderaterna är definitivt ett ämne för granskning. Det borde nu vara på plats en gång för alla att avsyna partiet. Inte kan det vara meningen att regeringen tillåts rasera hela landet och dra med sig alla ner i avgrunden. Lönedumpning, utförsäkringar, massarbetslöshet, en urholkad välfärd bland mycket annat är moderaternas melodi.

Jobbcoacher - Moderaternas guldgruva.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar