Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 5 februari 2011

En kriminell och girig Moderat


MODERAT MYGEL. Moderaten och kommunalrådet Ingela Gardner Sundström i Österåkers kommun har hamnat i ett rejält blåsväder. Först avslöjades det att hon höjde maken, Jan-Olov Sundströms arvode med 331 procent. Sen visade det sig att politikerna i kommunen anordnade en avtackningsfest för Ingela som kostade skattebetalarna närmare 250 000 kronor. I sammanhanget beställde hon dessutom en oljemålning för 30 000 kronor i present åt sig själv. Betänk också att det som hittills framkommit, troligen bara en bråkdel av det hon har stulit från skattebetalarna, under sin karriär.

De nya moderaterna har aldrig haft som syfte att representera folket, makten för dem innebär att de kan suga ut mer i statskassan för egen vinning, vilket Ingela är ett mycket bra exempel på. Moderaterna rear ut statlig egendom för att betala av statsskulden heter det. Men det går väldigt trögt, minskningen av statsskulden är oväsentlig i sammanhanget. Alliansregeringen är en dyr historia för skattebetalarna, det kommer att ta flera decennier att reparera skadorna, orsakade av regeringens katastrofala politik.

Slavprogrammet FAS3 är ytterligare ett graverande bevis hur moderaterna har format ett politik i syfte att göra dem själva förmögna. Läs avslöjandet om Sara Andersson (M) som driver PRIO 1 i Sundsvall, hur hon förskansar sig uppåt en miljon netto i månaden ur statskassan, genom att utnyttja handplockad arbetskraft från Arbetsförmedlingen.

Moderaterna framstår mer och mer som en löjlig uppenbarelse där kunskap eller effektivitet inte fått något fotfäste. Reinfeldt spelar på att vara säker och påläst i sin roll som statsminister, men lyckas egentligen bara förmedla vad de flesta reda känner till. Massarbetslösheten förblir hög och moderaterna gömmer undan arbetsföra människor i slavliknande program just för att gynna de största företagen, sig själva och sina familj. Det är ingen hemlighet att alliansens politik bidragit till att öka klyftorna i samhället, deras syfte har aldrig varit att föra Sverige framåt. Valmanifestet från 2006, på 30 sidor, inleder med - ”Fler i arbetet – mer att dela på” ger en antydan om hur mycket lögner som denna falska skrift döljer. Manifestet innehåller så mycket skräp och lögner att uppdrag granskning utan problem, med sitt grävande skulle göra sitt mest graverande avslöjande hittills bara genom att läsa igenom det.

Politikerkalas kostade 250000 kronor

rejält lönelyft på sammanlagt 331%.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar