Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 19 augusti 2010

Socialdemokrater hade sex med horor.

KRIMINELLA POLITIKER. Två Socialdemokrater söp till på krogen och avslutar med att plocka upp horor vid Malmskillnadsgatan som de sedan har sex med i LO-förbundets övernattningslägenhet på Kungsholmsgatan 19. Det hela utspelar sig i juli när polisens spanare fick syn på de bägge männen ”som kandiderar till socialdemokraterna i kommande val" när de gör upp om priset med prostituerade på Malmskillnadsgatan i Stockholm. De packade Sossarna och hororna, ovetande om att polisen är dem i hasorna, beger sig sen till LO-förbundets lägenhet. Dörren till lägenheten är olåst då poliserna klampar in när sossarna har någon form av sexuell aktivitet med hororna.

Det är inte sexköpet som upprörande utan dubbelmoralen bland landets politiker. För dem är det gång efter annan normalt att bryta mot lagar och förordningar som alla andra måste följa.

    - DN -

Socialdemokraternas partisekreterare Ibrahim Baylan säger att om uppgifterna om sexköp stämmer så har männen förverkat sitt förtroende och han förväntar sig att de lämnar alla uppdrag för partiet.

  • Sexköp gör att man åker ut med huvudet före, det är inte förenligt med att kunna representerar Socialdemokraterna, säger han till TT.

Irahim Baylan är själv inte snövit. 1998 besökte han porrklubben Chat noir i Göteborg i syfte att förlusta sig och titta på nakna kvinnokroppar tillsammans med sina kamrater.

Socialdemokrater hade sex med horor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar