Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 19 augusti 2010

M-politiker lämnar partiet i protest.

AVHOPP. När politiker inom moderaterna själva drabbas av den egna politiken går det plötsligt upp ett ljus att människor behandlas värre än boskap av de nya sjuk- och arbetsmarknadsreglerna. Lars Sjöblom, kommunfullmäktige i Norrtälje lämnar partiet för socialdemokraterna i protest mot de nya sjukreglerna som fått en stor grupp människor utförsäkrade. – Jag kan inte se de som röstat på mig i ögonen längre, säger Sjöblom. Vidare anser han att partiet inte har någon känsla för människor med svårigheter. Själv lider Lars av en ryggmärgsskada som han ådragit sig under sin tid som polis sen han blivit påkörd flera gånger i tjänsten.

Han poängterar att hans egen skada inte har någonting med avhoppet att göra. – Jag ser människorna som slängs ut ur sjukförsäkringssystemet. Alla stackars handikappade som man inte bryr sig om. Pensionärerna som drabbas av att det byggs för få äldreboenden. Socialbidragstagarna som får väldigt lite pengar i Norrtälje. Jag har inte några sympatier för den hårdhudade politiken som finns, säger Lars Sjöblom.

DN

Han anser att Moderaterna inte har någon "social kompetens":
– Företagskänslan är bra, men inte individkänslan, säger Sjöblom.

M-politiker lämnar partiet i protest.

Moderaternas partiordförande, diktator Fredik Ceauşescu har under mandatperioden, medvetet och strategiskt, långsamt invaggat medborgarna i en falsk tro om allas lika värde och rätten att behandlas därefter. Så här i efterhand och med facit i handen kan man enkelt konstatera att det endast var massa fina och tomma ord. De riktigt stora vinnare av alliansens politik är däremot Reinfeldt själv och gänget runtomkring honom. Inkomstskattesänkningarna gjorde hans egen plånbok tjockare på bekostnad av lånat kapital och en urgröpt välfärd.

Läs också......

Överklaganden från utförsäkrade väller in

Regeringen mörkar fattigdomen

Reinfeldt tuggar på om välfärden

12600 utförsäkrade - Resultat: 370 i sysselsättning

De nya sjukreglerna får många att vilja ta sitt eget liv.

Moderaterna – De kriminellas parti



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar