Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

fredag 29 oktober 2010

Carl Bildt – En överklass-stropp eller bara korrupt?



Carl Bildt råkar tala "sanning" under en intervju i EKOT.

AV Slutasugapastatruten - youtube

Carl Bildt erkänner att han varit med på bjudresor men inte under tiden som statsråd. En av de betalda resorna som riksdagsledamot var för att studera oljeplattformar i Nordsjön. Att han ens kommer på tanken att dra paralleller med mutresan som Arkelsten fick av SHELL. Det som upprör är ju att hon i en riksdagsdebatt och på bloggar agerade som oljebolagets reklampelare. Resan i sig själv har inget att göra med kritiken som riktas mot Sofia. Carl Bildt borde vid det här laget har förstått det. Om inte, så är han i så fall extremt obildbar.

Utmärkelsen som decenniets mest korkade beslutsfattare skulle passa bra nu. Men vad går det att förvänta av någon som är misstänkt för folkrättsbrott eller öppet kritiserar EU och FNs sanktioner rörande Irans kärnvapenprogram.

Carl bildt kanske alltid har varit mindre klok men att media med diverse knep framställt honom som smart politiker. En o-social, omodern, ignorant och konflikträdd överklass-stropp som aldrig haft ett riktigt jobb är en ganska matchande profilbeskrivning.


DN – Bildt, jag har åkt på bjudresor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar