Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

lördag 30 oktober 2010

Jobbcoacher - Ett fiasko.

Ett bland regeringens sämsta förslag var att införa jobbcoacher. Kostnaden på tre miljarder är totalt bortkastad av en idiotisk och osedvanligt korkad arbetsmarknadsminister som ej förstod att den svenska arbetsmarknaden var i behov av helt andra stimulansåtgärder.

Fast som med allt annat angående moderaterna kan införandet av jobbcoacherna handla om ren korruption. Vem har egentligen koll på vad dessa tre miljarder tar vägen? Det kan lika väl var som så att många jobbcoacher endast är mellanhänder åt regeringstjänstemän, som med jämna mellanrum får sina sina privata konton påfyllda med skattemedel, som egentligen oavkortat borde användas för att hjälpa arbetslösa.

Arbetslösa och sjuka måste göra gemensam sak och ta upp kampen mot regeringen. Moderaterna driver en politik som bör motarbetas annars försvinner den sista välfärden inom en överskådlig framtid. Det är egentligen ganska hemskt hur Alliansen under såpass kort tid lyckats splittra landet och kastat ut många sjuka och arbetslösa direkt på gatan, och sen stå för det också. Målet för Reinfeldt är naturligtvis att alla som inte arbetar ska likvideras. Det enda som hindrar honom från att göra slag i saken är att väljarna garanterat skulle fly om han gjorde allt på en gång.


Bortkastat med jobbcocher

Läs också.
Strutsnytt - Bottenbetyg till arbetsförmedlingen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar