Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

söndag 31 oktober 2010

Utförsäkrad - Ett alternativ av ingenting.


Regeringen storstädar i sjukförsäkringen och sparkar cancersjuka och rullstolsbundna direkt ut på på gatan. Så här ser verkligheten ut för många. De nya sjukreglerna på försäkringskassan har gjort livet till ett h-e för en stor andel drabbad. När till och med specialistläkares utlåtanden inte kan påverka försäkringskassans utfall, ja då är det definitivt fel någonstans. Försäkringskassan och arbetsförmedlingen har omvandlats till nutidens likviderings- och avvecklingsinstanser som inte värderar människoliv särskilt högt.

Sjuka och arbetslösa är numera andra klassen medborgare tack vare regeringens usla människosyn. Det bekommer inte Reinfeldt det minsta att flera sjuka har tagit sina liv efter utförsäkring. Var någonstans finns det human i Reinfeldt tankesätt? Statsministern har makten att och påverka och förändra men tyvärr saknas viljan, och då faller hela välfärdskonceptet.

Reinfeldt frågas ut om de nya sjukreglerna på - ring P1. Måste ses!!
Från: 17 augusti 2010.





Ann-charlotte Bylund som lider av diabetes, fibromyalgi, sjögrens syndrom (en form av ledsjukdom) och atros, blev utförsäkrad i våras. Lägenheten är full med flyttkartonger på grund av hon väntar på att bli vräkt, vilket är oundvikligt eftersom hon ligger efter med hyran. Orsaken är att handläggaren missade att slussa hennes ärende vidare till förtidspension. Det blev istället aktivitetsstöd och arbetsförmedling. Vid första besöket där, förstod de på en gång att Ann-Charlotte aldrig kommer att kunna arbeta.

Utförsäkrad och snart vräkt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar