Kvar till nyår.

Välkommen till STRUTSNYTT.

Varför betala skatt och avgifter i ett land som saknar välfärd?

Kontakta STRUTSNYTT - strutsjagarn (at) live.se


Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 1 november 2010

Arkelsten – Friad men korrupt?

Det är knappast förvånande att överåklagare Gunnar Stetler ej hade avsikten att dra igång en förundersökning mot Arkelsten. Men beslutet kan stå moderaterna dyrt (inte minst i förtroende), som har en förmåga att ofta hamna i kriminella situation som tystas ner och glöms bort. - Hur man än vrider och vänder, är det väldigt konstigt att partiet jämt klara sig undan. Enligt Stetler är Arkelstens resor sakligt motiverade, - vad han nu menar med det. En annan förklaring är också den att Arkelsten hade tråkigt på sina resor och bedöms utifrån det som oskyldig. - Ska man skratta eller gråta? Nu har vi andra fått klart för oss att det legalt att begå brottsliga handlingar, - bara det är tråkigt.

Det är lika bra att vanliga medborgare vänjer sig vid att korrupta politiker och myndigheter i framtiden blir friade av penningkåta och mutade åklagare. Moderaterna har har visat vägen.

I jämförelse med hur cancersjuka tvingas (på grund av de nya sjukreglerna) att överbevisa sina sjukdom (där inte ens utlåtanden från specialister är tillräckligt för att övertyga försäkringskassan) så är det en gnutta orättvist att Arkelsten friades så enkelt. Moderaterna har råd att betala mutor, men det har inte den som är fattig och cancersjuk.


Aftonbladet – Ingen utredning mot Arkelsten.


Läs även
Strutsnytt - Korruption - Numera okej
Strutsnytt - Riksrevisionen skyddar regeringen
Strutsnytt - Arkelsten – Avgå!!
Strutsnytt – Reinfeldt: Svenska korruption- inte något problem
Strutsnytt - Sverige – En korrumperad nation

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar